Nexes Pilates Premià

pilates premià - pilates maresme

La pràctica de pilates combina exercici físic amb respiració i control mental per aconseguir estirar, enfortir i equilibrar el teu cos, de manera que es transforma a nivells que mai no t’ho hauries imaginat. Fer pilates de forma habitual incideix en la forma com veus el teu cos, com el sents i com actúa, dotant-lo d’un moviment més elegant i harmoniós.

Als estudis de pilates Nexes practiquem aquesta disciplina tant sobre matalàs com treballant el cos amb els nostres aparells específics que t’ajuden a moldejar la teva figura mentre aconsegueixes, al mateix temps, el necessari equilibri ment-cos.

A més, a Nexes Mollet t’oferim també classes de pilates dissenyades específicament per a embarassades, així como per afavorir la recuperació postpart.

Comença ara!

Vols conèixer el nostre mètode pilates i els instructors de Nexes Premià? Doncs vine gratis! A Nexes estem tan segurs que t’encantarà la nostra metodologia que et regalem la teva primera classe de pilates. 🙂

Reserva ara la teva primera classe de pilates ¡gratis!

Accepto la política de privadesa.

Quin preu tenen les classes de pilates a Nexes Premià?

PREUS PILATES
Troba aquí les diferents opcions de quota mensual que t’oferim a Nexes per fer pilates.
1 CLASSE DE PILATES per SETMANA

70€

Preu mensual

2 CLASSES DE PILATES per SETMANA

98€

Preu mensual

3 CLASSES DE PILATES per SETMANA

145€

Preu mensual

Horaris centre Nexes Premià

pilates premià horaris

Equilibri i salut ben a prop teu

Inaugurat el 2014 i a 28 minuts de Barcelona, el nostre estudi de Pilates a Premià és un centre de referència, no només a la seva ubicació geogràfica, Premià de Mar, sinó a poblacions properes que es troben a pocs quilòmetres de distància del centre, com ara Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Teià, Cabrils, El Masnou, Cabrera de Mar, Alella, Òrrius, Vallromanes, Argentona, Montgat, Mataró… de manera que practicar pilates al Maresme sigui avui per tu més senzill que mai.

Regala pilates!

És una bona idea regalar sessions de pilates i de ben segur t’ho agrairan efusivament. Per aquest motiu, a la nostra botiga online trobes els preus de les diferents opcions de bonos sense quota mensual, ja sigui perquè puguis donar els teus primers passos i practicar pilates de manera esporàdica en classes individuals, en parella o en sessions compartides de grups reduïts, bé per oferir com a regal a família i/o amics. Aprofita els descomptes per quantitat al comprar sessions online a la nostra botiga i regala pilates!