Nexes Pilates Badalona

Pilates Badalona

Pilates és un conjunt d’exercicis que té com a finalitat entrenar cos i ment per millorar la nostra condició física. Està considerat exercici anaeròbic i t’ajuda també a augmentar la capacitat de control i concentració.

Creat pel Joseph H. Pilates a principis dels anys 20, el pilates és una disciplina intensa i efectiva que aporta notables beneficis. Tot i que el seu objectiu principal no és la crema de calories, sinó reforçar la musculatura, gràcies al pilates aconsegueixes augmentar el control, la força i la flexibilitat del teu cos, donant com a resultat un millor moviment i una figura estilitzada.

A Nexes Badalona practiquem pilates amb matalàs, així com amb aparells específicament concebuts per ajudar-te amb la teva forma física i a aconseguir un moviment més harmoniós i eficient.

Comença avui!

Apropa’t a conèixer el nostre mètode pilates i els instructors de Nexes Badalona, i fes-ho gratis! Ara t’oferim la teva primera classe de forma totalment gratuïta perquè estem segurs que t’encantarà la nostra metodologia. 🙂

Reserva ara la teva primera classe de pilates ¡gratis!

Accepto la política de privadesa.

Quin preu tenen les classes de pilates a Nexes Badalona?

PREUS PILATES
Troba aquí les diferents opcions de quota mensual que t’oferim a Nexes per fer pilates.
1 CLASSE DE PILATES per SETMANA

70€

Preu mensual

2 CLASSES DE PILATES per SETMANA

98€

Preu mensual

3 CLASSES DE PILATES per SETMANA

145€

Preu mensual

Horaris Pilates

Horaris Circuit Moviment

Benestar i salut ben a prop teu

Inaugurat l’octubre de 2017 i a 9 quilòmetres de Barcelona, el nostre estudi de pilates a Badalona es presenta com a centre de referència, no només a la seva ubicació geogràfica, Badalona, sinó a poblacions properes que es troben a pocs quilòmetres de distància, com ara Sant Adrià del Besòs, Montgat, Santa Coloma de Gramanet, Tiana, Alella, Montcada i Reixac…

Amb l’obertura del nostre darrer centre a Badalona, els estudis de pilates Nexes es consoliden com a centre de referència per tothom que desitgi gaudir dels importants beneficis que aporta aquesta pràctica, de manera que fer pilates sigui per tu, ara, més senzill que mai.

Regala pilates!

A la nostra botiga online trobes diferents opcions per fer un regal ben maco. Mitjançant els nostres bonos, quelcom a qui estimis tindrà la possibilitat d’aprendre a fer pilates de manera esporàdica, amb classes individualsen parella o bé practicant en sessions compartides de grups reduïts. Aprofita els descomptes al comprar online a la nostra botiga i comença avui mateix a regalar pilates!