Coneix el nostre equip de monitors de pilates

A Nexes tenim un equip de monitors de pilates certificats en prestigioses escoles avalades internacionalment per la PMA, entre elles destaquem Polestar Pilates Education. A més a més, el nostre equip té una àmplia experiència impartint classes de pilates. Coneix-nos després de la foto!

monitors de pilates

Professionals del moviment

Els nostres monitors també tenen influències en altres disciplines com la gimnàstica artística, la dansa, el ioga, el TRX, el mètode Alexander, la gyrokinesis i el mètode Feldenkrais.

Treballem estudiant els patrons de moviment de cada alumne i identifiquem quins són els que causen dolor  o bé poden generar problemes en un futur.

Creem plans d’exercicis que ajuden a canviar patrons de moviment erronis que generen disfunció en el sistema neuro-múscul-esquelètic, d’aquesta manera aconseguim que el cos es mogui de forma sana i eficient.

Un per un

Laura de Toro Nozal


Nascuda el 1982 a Granollers (Barcelona).

Directora i fundadora dels centres Nexes, més que Pilates a Mollet del Vallès (2006) i Premià de Mar (2014).

La Laura es va iniciar al món de l’esport amb 5 anys, a través de la Gimnàstica Artística, participant en nombrosos campionats d’àmbit nacional. Així mateix ha competit en esdeveniments nacionals d’ aeròbic de competició. En la seva formació com a gimnasta descobreix l’enorme potencial del Mètode Pilates.

Llegir més

Patricia Márquez Valle


Nascuda el 1986 a Barcelona.

Monitora de Pilates al centre Nexes.

Interessada en la natació i la muntanya, descobreix en el Mètode Pilates la millor manera de mantenir el cos en forma i prevenir lesions. Es forma en el Mètode Pilates per l’escola Polestar al 2014 i entra a formar part de l’equip Nexes al 2015.

Llegir més

Neus Elcacho Rovira


Nascuda el 1989 a Mollet del Vallès (Barcelona).

Monitora de Pilates i Nutricionista del centre Nexes.

Comença als 5 anys a interessar-se pel món del moviment corporal a través de la dansa clàssica, contemporània, jazz, hip hop, claqué, interpretació, veu, dicció, gimnàstica artística i tècnica Alexander. Buscant millorar la seva qualitat de moviment i evitar lesions coneix el ioga i més tard el pilates a mans de la Laura.

Llegir més

 

 

David Dominguez Villar


Nascut el 1985 a Barcelona.

Monitor de Pilates del centre Nexes.

Des de la seva infància, l’activitat física com l’esport han anat molt lligats al seu estil de vida i temps lliure, fent diverses modalitats lligades al moviment humà, des de Basquet, Running, Ciclisme, Patinatge en línia, Judo, Fitness en general, Pilates com Surf y Paddle Surf com vacances actives fent diferents rutes del “Camino de Santiago” amb bicicleta com caminant començant en diferents punts de la Península Ibèrica.

Llegir més

 

Raimon Coll Llobet


Nascut a Granollers (Barcelona) el 1968.

Monitor de Pilates al centre Nexes.

Interessat per l’esport des de ben petit i després de practicar diferents disciplines, s’interessa en aprofundir en el moviment corporal aplicat a l’entrenament i la rehabilitació, i obtè el títol d’Instructor de Pilates certificat en PMA, otorgat per la Federació Espanyola de Pilates.

Llegir més

Teresa Ortiz


Nascuda el 1972 a Granada.

Monitora de Pilates a Nexes

Sentint la necessitat de moures, des de molt jove, pràctica diferents esports com la natació, fa senderisme i pràctica Ioga durant anys. Buscant altres disciplines, arriba al món del Pilates ja fa més de 10 anys.

Llegir més

 

 

Matilde Rodriguez Simón


Nascuda el 1972 a Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Monitora de Pilates del centre Nexes.

Interessada des de ben jove per la pràctica de l’esport, enfocant sempre aquest a la cura de la salut. A través del ioga, es va iniciar en el món del Pilates trobant així les eines necessàries per augmentar el rendiment físic, evitar lesions i millorar el nostre estil de vida. Formada en mètode Pilates per l’escola Polestar.

Llegir més

Denise Bragueto


Nascuda a Cianorte – Brasil, 1988.

Monitora de Pilates al centre Nexes.

Des de petita l’esport ha estat la seva gran passió, practicant diverses disciplines, dels 7 als 11 anys va practicar futbol sala a l’escola, per després passar-se al handbol on va jugar en els equips locals i regionals fins als 18 anys.

Llegir més

Ara ja ens coneixes. Descobreix tot el que podem fer per tu 🙂