pilates-a-barcelona

Slings Barcelona

Centres de moviment eficient

Slings és el centre de referència per a tots els professionals del moviment. Com a representants a Espanya de Polestar International —centre reconegut com la millor escola de formació de professionals de Pilates a escala mundial—, els centres Slings estan oberts al públic en general i a més ofereixen formació per a professionals a Barcelona i Madrid.

Ara t’estaràs preguntant… què fan des de Nexes parlant dels centres Slings? Doncs ben fàcil, perquè hi ha un “nexe comú” entre ambdos projectes que és la Laura de Toro, qui a més de ser fundadora de Nexes, és també sòcia fundadora i directora del centre Slings Barcelona, que obrí les seves portes l’any 2015 a Gràcia, davant del Mercat de Santa Isabel.

#YouMove, mou-te a Barcelona!

El centre Slings ofereix solucions efectives per qualsevol nivell: des de professionals del moviment fins a principiants. Ara tú també pots moure’t de forma eficient a Barcelona!

Tant si vols fer pilates a Barcelona com si vols formar-te com a monitor, a Slings Barcelona trobes un equip entusiasta i professional que es posa a la teva disposició, per tal que et puguis moure més i millor cada dia.

Anar a SlingsHorari

De dilluns a divendres,
de 8:00 h a 22:00 hTelèfon

902 022 533Whatsapp

685 128 049