Un mètode d’entrenament funcional, 100% escalable, dissenyat pel nostre equip tècnic.
Continua assolint reptes amb el teu cos!

Circuit de Moviment Funcional

Seguint les últimes tendències que arriben dels Estats Units i Austràlia, a Nexes hem creat el nostre propi Circuit de Moviment: un mètode d’entrenament funcional dissenyat pel nostre equip tècnic, que és efectiu, innovador, personalitzat i totalment escalable per tal què mai deixis d’assolir nous reptes amb el teu cos.

El Circuit de Moviment Funcional és un entrenament, alternativa al tradicional entrenament de gimnàs, que combina els elements clau del fitness com tirar, empènyer, aixecar… amb la filosofia més pròpia del pilates d’estirar, enfortir i equilibrar la musculatura per millorar la qualitat del moviment.

Harmonia, força i moviment!

A Nexes t’oferim un espai d’entrenament ampli, lluminós, modern i polivalent on dur a terme la teva rutina d’entrenament prèviament dissenyada pel teu monitor assignat, qui durant una sessió prèvia establirà com enfocar el teu entrenament de moviment funcional, en base a la teva forma física i objectius.

El Circuit de Moviment Funcional és totalment flexible i pots anar escalant per superar etapes i assolir nous reptes per mantenir l’equilibri i elegància de moviment que vols pel teu cos.

Reserva ara la teva primera sessió ¡gratis!

Accepto la política de privadesa.

La vida és moviment, mou-te!

Les classes són dirigides al nostre nou centre de Parets, en sessions de matí, migdia i tarda/nit, de manera que pots triar el teu horari de classes colectives segons la teva conveniència. A més, tindràs accés il·limitat al circuit, sempre supervisat per un tècnic de Nexes, a les franges horàries durant les que no es facin classes de grup. També estarà disponible l’espai de moviment funcional els dissabtes pel matí.

A Nexes posem a la teva disposició un horari flexible, l’espai, els materials, i la professionalitat i entusiasme del nostre equip humà per tal què, també amb el nostre Circuit de Moviment Funcional, puguis viure l’esperit Nexes. 🙂

circuit de moviment funcional